Elu on lilleke :)

Kõik siin ilmas polegi seletatav ja võib-olla nii ongi hea. Ka minu mõtteterad sel lehel on lõppkokkuvõttes arusaadavad vaid minule. Kaks mõtet: If you want something you never had, do something you have never done... Eine weisse rose hat auch einen schwarzen schatten.

Minu foto
Nimi:

kolmapäev, september 12, 2007

Mehed ja seks?

Täna pöördus sõbranna isehakanud paberiteta nõustaja poole teemal: Mis vanuses mehed ei viitsi enam seksida? Arvasime, et see vaid naiste probleem- peavalud, väsimus, päevad jne. Aga nüüd on selgunud ka tõsiasi, et egas mehedki targemad pole. Küsisin siis enda sõbra käest, et millest see küll tuleb? Ja siis sõber lihtsalt vastas, et mingis vanuses lihtsalt enam ei viitsi, kuidagi mugav olemine.
Aga suhte alguses võiks ju asi siiski teistsugune olla! Millest see küll tulla võib ja kas see jääbki nii? Elu on kiire, aga kas selle asjaga peabki nii kiiresti seetõttu lõpuni jõudma? Äkki on tegemist tervislikust seisundist tulenevate probleemidega või bioloogiliselt ongi nii? Aga mida siis ikkagi teha kui asjalood on sedasi, ei taha ju seetõttu heast mehest ka ilma jääda. Kui seksi pärast lahku minna, siis pole ei meest egas ka voodielu. Kui aga leppida olukorraga, siis on vähemalt korralik toetav kaaslane kõrval olemas.

Miks paljudel mimmudel on tige nägu ja miks nad on kurjad ? Egas ise ka ei rõõmustaks asja üle mida pole.

Jõudsimegi järeldustele:
1. Oled juba sellises vanuses, et peaksid hakkama Eesti iivet tõstma. Seda mitte võib-olla, vaid kohe kindlasti. Ei tahaks lapsele ju kohe ka vanaemaks hakata, esmalt võiks ikka ema olla.
2. Eks ole siin ilmas juba piisvalt ka voodimõnusid nauditud ja igasugu kunsttrikke proovitud, et võiks ka mõelda puhkusele! Lapsekasvatamine on selleks ju ideaalne aeg.
3. Mees on ju korralik, kindlasti saaks temast väga hea toetav lapse isa. Mida sa veel ootad?
4. Sellised mehed on väga head lapsetegijad (ruttu saab tehtud :)). Selles osas polnud vastuvaidlejaid.
5. Lapse kõrvalt pole aega seksist üldse mõelda. Kui mõne aasta pärast tekib aega selle peale mõtlemiseks, siis kuidagi ikka saab kui kuidagi ei saa. Lahkuminek võib olla üks lahendus, aga vähemalt oled tõstnud Eesti iivet ja pole enam üksi.

Ja kui nüüd keegi loeb seda teksti ja vaatab, et nu täitsa lolliks ära läinud, siis... kes käskis sul seda kõike üldse lugeda :).

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht